SIM beheer

Onder Sim beheer kunt u de 2 simkaarten instellen, zo kunt u bepalen of er wel/niet mee gebeld of geinternet kan worden. Daarnaast kunt u Roaming in/uitschakelen.

Sim beheer openen: U gaat in het hoofdmenu naar instellingen en kiest u simbeheer

Simkaart instellen: Hier kan u aangeven of de simkaart actief moet blijven en of de gegevensverbinding, sms, videogesprek en gegevensverbinding van uw simkaart aan/uitzetten.

Roaming: Bij het kopje roamen kan u aangeven of u toestel mag gebruik maken van een buitenlands netwerk (Let op: hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.)

Het roamen zelf houd in dat uw toestel gebruik maakt van een buitenlands netwerk.

Contacten aan SIM-kaart koppelen: Bij contacten en sim kan u contacten toevoegen aan een bepaalde sim. Dus werk nummers aan bijvoorbeeld sim 2. U tikt op het poppetje als u nu de stappen volgt die aangegeven worden kan u het instellen zoals u het wilt.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

• Avatar
    Ans kenter de lange

Ik heb nu van alles gedaan om mijn mobile netwerk er op te krijgen op de wolfgang AT- as45d1
    Maar ik krijg het er maar steeds niet op. Dus ik weet niet meer wat ik kan doen. Nu komt er wel een melding binnen dat er gebeld is maar ik heb geen geluid en kan niet terug bellen. Dus heel vreemd.

• Avatar
    snarF

Dat is inderdaad vreemd, heeft u uw simkaart nieuw gekocht? Het gaat mij erom dat we zeker moeten weten dat het niet aan de simkaart ligt. Kunt u hem anders in een andere telefoon proberen?

• Avatar
    Ans kenter de lange

Ja hij doet het gewoon in mijn oude telefoon, totaal geen problemen mee.
    En dit heb ik nu al verschillende keren gedaan. En dan krijg ik op mijn oude telefoon een berichtje van Tmobile dat ik iets moet downloaden , maar dat gaat dan niet.(dit krijg ik dan als ik alles weer teug gezet heb) maar op mijn oude gaat het niet omdat hij te kort opslag ruimte heeft. Nu kreeg ik gisteren ook dit berichtje op mijn nieuwe M. Maar deze kon niet gedownload worden, er staat iedere keer netwerk fout. Dus ik denk dat hij maar terug moet naar de winkel.
    Nu geeft hij wel iedere keer aan orange, maar dat was vroeger, en is al jaren overgenomen door T mobile.

• Avatar
    snarF

Dat er Orange staat maakt in principe niks uit. Dit zijn standaard instellingen in de telefoon. Er word gewoon gekeken naar een code die de simkaart afgeeft en daar word een naam aan gekoppeld.

U kunt uw telefoon ook naar ons opsturen! Dan word hij gecontroleerd en evt. vervangen of gerepareerd.

• Avatar
    Ans kenter de lange

Kan ik hem ook inleveren bij de Aldi en dan om een andere vragen? Of moet het via jullie?

• Avatar
    Ans kenter de lange

Bij de Aldi hem gekocht!

• Avatar
    snarF

U heeft 14 dagen niet goed geld terug, dit geld ook voor omruilen. U zult hem helaas moeten opsturen. Onze service desk zal er alles aan doen het z.s.m. op te lossen. De verwerkingstijd ligt tussen de 5-10 werkdagen.

• Avatar
    Krzysztof Ogonowski

Hoi, Ik kocht de telefoon bij Aldi vorig jaar en heeft een probleem met de SIM-kaart te lezen en zoeken de netbeheerder. Vaak verliest dekking. Wat moet ik doen?