Bluetooth

Met bluetooth kunt u verbinding leggen met o.a. andere telefoons en ondersteunde carkits.

Bluetooth inschakelen: Door in het hoofdmenu op de instellingen  te tikken komt u in het instellingen menu. Veeg het blokje bluetooth op AAN om Bluetooth in te schakelen, of veeg het blokje op UIT  om bluetooth uit te schakelen.

Bluetooth-naam van uw telefoon wijzigen: Uw telefoon heeft standaard een algemene Bluetooth-naam, die zichtbaar is voor andere apparaten waarmee u verbinding maakt. U kunt de naam wijzigen in een naam die beter herkenbaar is.

Door in het hoofdmenu op de instellingen  te tikken komt u in het instellingen menu. T ik nu op Bluetooth. Vervolgens drukt u op de menu knop  en tikt u op Naam van de telefoon wijzigen geef een naam op en tik op Naam Wijzigen.

Koppelen met een Bluetooth-apparaat

U moet uw telefoon koppelen met een apparaat voordat u verbinding met het apparaat kunt maken. Zodra u uw telefoon heeft gekoppeld met een apparaat, blijven de apparaten gekoppeld tenzij u de koppeling ongedaan maakt.

Door in het hoofdmenu op de instellingen  te tikken komt u in het instellingen menu. Tik nu op Bluetooth.

Veeg het blokje op AAN om bluetooth in te schakelen. Uw telefoon scant de id's van alle beschikbare Bluetooth-apparaten binnen bereik en geeft deze weer.

Als het apparaat waarmee u een koppeling tot stand wilt brengen, niet in de lijst wordt weergegeven, moet u ervoor zorgen dat het apparaat is ingeschakeld en vindbaar is. Raadpleeg de informatie bij uw apparaat om uw apparaat vindbaar te maken voor uw telefoon en voor andere instructies voor het koppelen.

Als uw telefoon stopt met scannen voordat uw andere apparaat vindbaar is, raakt u Apparaten in de buurt vinden en Scannen naar apparaten aan.

Raak in de lijst met gevonden apparaten de id van het andere apparaat aan om te koppelen.

De apparaten worden aan elkaar gekoppeld. Als u wordt gevraagd een toegangscode op te geven, geeft u 0000,1234 (de meest voorkomende toegangscodes) of leest u de documentatie die bij het apparaat is geleverd voor informatie over het toegangscode, of voor informatie over de andere procedures die nodig zijn voor het koppelen van apparaten.

Als de koppeling tot stand is gebracht, maakt uw telefoon verbinding met het apparaat.