Apps beheren en installeren

U heeft de mogelijk om verschillende app’s te downloaden op uw toestel. Denk hierbij aan spelletjes en andere hulpmiddelen om uw smartphone maximaal te benutten.

Play store openen: In het hoofdmenu opent u de play store door op het  icoontje te tikken.
Als u op het vergrootglaasje drukt zal u de mogelijkheid krijgen om de naam in de vullen van de applicatie die u wilt downloaden naar uw toestel.

Downloads beheren: U kan uw downloads ook beheren. Dit houd in dat u de applicaties die u download ook kan verwijderen en of aangeven of u ze automatisch wilt laten bijwerken of niet. U drukt hiervoor op uw menu knop . U krijgt dan het volgende menuutje te zien:

Tik op instellingen om bijvoorbeeld aan te geven of de apps automatisch geüpdatet mogen worden.

Bij mijn apps vind u een lijst met de apps die op het toestel staan. U kan deze ook weer verwijderen als u deze niet gebruikt. Het is raadzaam om apps te verwijderen die u niet meer gebruikt. Zo houd u uw toestel schoon en snel.

Mijn apps: Als u op mijn apps drukt krijgt u een lijst te zien met de door u geïnstalleerde apps

Bijwerken/verwijderen: U klikt op de geinstalleerde app die u wilt verwijderen en nu krijgt u de mogelijkheid om deze te openen of bij te werken/verwijderen.

LET OP: Als u een app wilt verwijderen kan het zijn dat u deze eerst dient bij te werken. Niet alle apps kunnen worden verwijderd.