SlideIT instellen

Sommige toestellen zijn uitgerust met de "SlideIT"-app. Dit is een app die het invoeren van tekst kan vergemakkelijken. Om tekst in te voeren kunt u met uw vinger over het scherm bewegen en hoeft u hierbij alleen de letters aan te raken die u daadwerkelijk wil invoeren.

Ga naar het hoofdmenuvan uw telefoon en tik op SlideIT. Indien u dit voor het eerst doet moet u SlideIT eerst instellen voor u het kunt gebruiken.

Om SlideIT te gebruiken, drukt u op "Next" en volgt u de stappen die verschijnen. Doorloop deze stappen nauwkeurig.

Als u alle stappen correct hebt doorlopen, komt u uit op het vertrouwde scherm waar u een nieuw bericht kunt schrijven.

U kunt zelf extra gratis woordenboeken downloaden. Standaard geïnstalleerd zijn:

- Nederlands

- Engels

- Duits

- Frans