Uw Wolfgang voor de eerste keer opstarten

Wanneer u de telefoon voor het eerst inschakelt, worden u een aantal vragen gesteld om het toestel naar uw wensen te configureren.

1 | Eerst wordt u gevraagd welke taal u wilt gebruiken voor uw toestel. De taal die u hier kiest zal indien mogelijk ook voor uw apps gebruikt worden.

*Let op niet alle apps ondersteunen alle talen.

2 | Maak hier verbinding met een draadloos netwerk. Indien u dit nu nog niet wilt, klik dan op overslaan. De internetverbinding is nodig om uw Google account die u nodig heeft voor het downloaden van apps en het online opslaan van uw contacten te activeren.

3 | Stel hier de tijd en datum in. De meeste providers ondersteunen het automatisch doorgeven van de tijd. Indien uw provider dit ondersteunt kunt u deze optie gebruiken.

4 | Log hier in met uw Google account. Heeft u nog geen account of wilt u een nieuwe gebruiken kunt u dat hier doen.

5 | Hier kunt u bepalen of Google uw locatie mag gebruiken voor verschillende doeleinden. Lees de voorwaarden goed door. Google gebruik laten maken van uw locatie heeft als grootste voordeel dat zoekresultaten gebaseerd zijn op waar u zich bevindt. Zo zal Google bij het zoeken naar een restaurant een restaurant in de buurt zoeken etc.

6 | Voer hier uw naam in zodat deze in verschillende applicaties gebruikt kan worden.

7 | Lees en accepteer hier de algemene voorwaarden.

8 | Klik hier op "Voltooien" als u alles naar wens heeft ingesteld.

9 | Android zal u nu een paar basis functies laten zien over hoe de icoontjes en het beginscherm gebruikt kunnen worden.