Het Beginscherm

Het beginscherm is waar u uw belangrijkste snelkoppelingen in informatie ziet. Dit kunt u volledig naar eigen inzicht inrichten. Om u op gang te helpen hebben we de belangrijkste aanpassingen op een rijtje gezet.

Achtergrond wijzigen: Als u in het beginscherm op een lege plek uw vinger op het scherm gedrukt houdt, kunt u uw achtergrond wijzigen.

Snelkoppeling verwijderen: Als u een icoontje lang ingedrukt houdt, kunt u deze verplaatsen of boven in het scherm verwijderen.

Snelkoppeling plaatsen: Door op de -toets te drukken komt u in het hoofdmenu. Als u aldaar lang op een icoontje drukt, kunt u dit in het beginscherm plaatsen.