Contacten Importeren en Exporteren

Android 4.1 geeft u de mogelijkheid om contacten van en naar uw telefoon/account op verschillende manieren importeren en exporteren.

Importeren/Exporteren: Open uw contacten door op het contacten icoon  te tikken hierna drukt u op de menu-toets. Vervolgens selecteert u Importeren/Exporteren.

Selecteer de bron waarvan u wilt kopiëren en tik op volgende.

Tik nu op de bron waar u het heen wilt kopiëren.

Vervolgens kiest u de contacten die u wilt kopiëren en tikt u op √.