Statusbalk

Hier vindt u naast snelkoppelingen naar instellingen ook berichten van Android. Bijvoorbeeld wanneer u een gemiste oproep heeft of een nieuwe SMS heeft ontvangen.

Door uw vinger op de tijd te zetten en dan omlaag te vegen van boven naar beneden. zal u het volgende te zien krijgen.

U kan deze verschillende snelmenu’s vinden door met uw vinger van links naar rechts over de icoontjes te vegen.

Wifi: Hier kan u uw wifi aanzetten. Uw toestel zal aangeven wanneer er een beschikbaar netwerk in de buurt is waarop u kan inloggen.

Bluetooth: Hier kan u uw Bluetooth in/uit-schakelen

GPS: Hier kan u uw GPS module aanzetten als u bijvoorbeeld uw navigatie wilt gaan gebruiken.

Geg.verb: Hier kan u uw data verbinding uitzetten. Uw bel & sms functies blijven intact alleen de mobiele internet verbinding zal uitgezet worden.

Vliegtuigmodus: Hier kan u alle verbindingen die het toestel heeft uitzetten ( denk aan GPS, bel en internetfuncties ) uw toestel kan u verder zelf nog wel gebruiken)

Helderheid: Hier kan u de helderheid van het scherm instellen.

Time-out: Hier kan u aangeven hoe lang u scherm aan blijft staan als u het toestel niet gebruikt.

Automatisch draaien: Hier kan u aangeven of uw telefoonbeeld ook meekantelt met de telefoon ( portret en landschap  modus )

Algemeen: Deze volume instelling is voor normaal gebruik ( met trilfunctie en geluidsignaal)

Stil: Het geluid en trilfunctie is helemaal uitgezet.

Vergadering: Het geluid is uit maar de trilfunctie is nog actief.

Buitenshuis: Uw toestel staat op een luide stand speciaal bedoelt voor luide omgevingen.