Beveiliging en Unlockscreen instellen

Om te voorkomen dat mensen ongewenst uw telefoon gebruiken kunt u uw telefoon op verschillende manieren beveiligen.

Beveiliging instellen: Door in het hoofdmenu Instellingen  te tikken verschijnt het instellingen menu:

Scrol naar beneden totdat u beveiliging ziet staan en tik hierop. Er zullen dan verschillende opties verschijnen:

Schermbeveiliging: Hier kunt u kiezen op welke manier de telefoon wilt ontgrendelen en of u persoonlijke informatie wilt tonen (wat handig kan zijn wanneer u de telefoon bent kwijtgeraakt).

Bijvoorbeeld:

Geen ( dit houd in dat uw toestel geen beveiliging heeft)

Vegen ( u hoeft alleen uw scherm te unlocken door uw vinger over het scherm te bewegen)

Face Unlock ( uw toestel herkent uw gezicht met de frontcamera waarna deze het toestel zal unlocken)

Patroon ( u moet een patroon tekenen op uw toestel)

PIN  ( u vergrendeld uw toestel met een numerieke code)

Wachtwoord ( u beschermt uw toestel met een wachtwoord)

Encryptie: Hiermee kunt u de telefoon met een PIN-code beschermen en worden persoonlijke bestanden moeilijker beschikbaar wanneer een andere pc of telefoon gebruikt word..

SIM-kaartvergrendeling: Hier kunt u de PIN-code van uw SIM-Kaart veranderen of in/uitschakelen.