Bellen

Het android systeem maakt gebruik van een overzichtelijk, maar uitgebreide telefoon app. Hiermee kunt u direct naar contacten, geschiedenis en contacten om te bellen.

Telefoon: Om de telefoon app te starten tikt u in het begin scherm op de telefoon

Hierna verschijnt het belscherm.

In dit scherm kunt u direct het nummer invoeren dat u wilt bellen.

Belgeschiedenis: Door op het klok-icoontje aan de bovenzijde van het scherm te tikken, krijgt u een overzicht van alle gekozen en ontvangen oproepen.

Contacten: Door op het icoontje in de vorm van een poppetje te tikken komt u in uw telefoonboek / contactenlijst terecht.

Tip: Als u een nummer begint in te voeren komen de nummers die in uw telefoonboek staan en die met dezelfde cijfers beginnen boven in uw scherm te staan. U kunt ook een naam typen; bijv. "526" voor "JAN".

Tip: Door in de telefoon app de statusbalk naar beneden te trekken kunt u kiezen met welke SIM u standaard belt.