Contacten toevoegen

In de contacten app kunt u al uw contacten benaderen en aanpassen. In tegenstelling tot de contacten in de telefoon app staan hier ook contacten in waarvan u bijvoorbeeld alleen het email adres heeft.

Contacten openen: Open uw contacten door op het contacten icoon  te tikken.

C
ontact toevoegen: U kan een contact toevoegen aan uw contactenlijst door op het poppetje met een plusje te tikken.

U krijgt nu de mogelijkheid te kiezen op welke account u het contact wilt opslaan.

TIP: Als u uw contacten op uw google account bewaard zijn deze in een nieuwe Android telefoon makkelijk te synchroniseren.

Nu kunt u de gegevens invullen in uw nieuwe contactblad.

Foto toevoegen: Door op het icoontje links (plaatje onder Woldgang logo) te tikken kunt u een foto aan een contact toevoegen.

Ringtone voor contact instellen: Ook kan u het contact voorzien van een eigen ringtone. Dit doet u door het contact te openen en op de menu knop  te tikken.

Tik nu op Beltoon instellen en kies de beltoon die u aan deze contactpersoon wilt koppelen.

Als u klaar bent tikt u linksboven op gereed.