Wi-Fi instellen

Via Wifi kunt u verbinding maken met een draadloos netwerk. Deze kunnen open zijn, maar in de meeste gevallen zijn ze beveiligd. We zetten even de belangrijkste wifi instellingen onder elkaar.

Wifi inschakelen: Door in het hoofdmenu op de instellingen  te tikken komt u in het instellingen menu. Veeg het blokje Wi-Fi op AAN om Wifi in te schakelen, of veeg het blokje op UIT om Wi-Fi uit te schakelen.

Netwerken selecteren: Tik op Wifi en er komt een menu met beschikbare netwerken te staan. Indien u netwerken heeft opgeslagen blijven deze ook staan. Tik op het Netwerk waarmee u verbinding wilt maken. Mocht het netwerk beveiligd zijn dan ziet u dit aan een klein slotje naast de signaalsterkte. In dit geval kunt u geen verbinding maken zonder het wachtwoord in te voeren.

Als er wachtwoordproblemen zijn zal er staan authenticatieprobleem.

U heeft uw wachtwoord niet correct ingevuld. Vul deze opnieuw in, het toetsenbord kan de eerste letter automatisch een hoofdletter maken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 7

Opmerkingen

• Avatar
    Truus Zoetebier

Heb problemen met de wifi, wachtwoord is gewoon goed ingevuld maar telefoon pakt hem niet.
    Ik heb een AT-AS45Q
    In het begin ging het gewoon goed nu na 2 weken krijg ik hem er niet meer op.

• Avatar
    frits dries

Nu ik heb het zelfde probleem, is al weg geweest naar de support afdeling(goede en snelle servie!!). Aleen uit en aan zetten geeft weer een verbinding, het wifi signaal 20 tot 30 dB zwakker dan een andere smartfone. probleem is bij slechte wifi verbinding dat hij over gaat op 3G en gelijk de bundel leeg snoept en bij kunt betalen. Ik hoop dat de service afdeling me snel uit de problemen helpt want dit is geen doen, van dit probleem wil ik af.

• Avatar
    W. van Elsen

uw advies is leuk maar ik weet zeker dat ik het goede wifi password goed heb in gevuld maar toch kan ik niet buiten m'n huis op wifi komen, zo te zien ben ik niet de enige met dit probleem! graag een oplossing

• Avatar
    Erica Biesenbeek

Wij hebben een AT-AS43D2 met zelfde probleem. Wachtwoord is echt wel goed ingevuld.
    Via helpdesk naar deze pagina verwezen, maar helaas staat hier geen oplossing.
    Ook wij krijgen melding authenticatieprobleem.
    Gelukkig prepaid dus geen internet bundel die dan leegloopt.
    Wel flink l balen dat er op school nu geen gebruik van WiFi gemaakt kan worden.

• Avatar
    H. de wit

Ik heb de Smartfoon AT-AS40D3
    Even naar wat moeilijkheden WiFi kunnen krijgen en plotseling lukt het niet meer. Internet en wachtwoord goed ingesteld.
    Ik lees hier dat meer met deze problemen zitten.....dus ik zou er zeggen doe er iets aan!

• Avatar
    rien van Boven

ik heb de AT-AS45Q1 en heb dezelfde problemen. kan geen verbinding met mijn modem maken.

• Avatar
    Anita Kersten

Ik heb een AT AS55HD ook bij mij valt telkens de verbinding weg, hoe los ik dit op?

• Avatar
    Rikie Tonino

Ook ik heb een AT AS55qHD en kan sinds 2 dagen niet meer online. Ben op vakantie in Dubai. Heb de goede inlog code en het lukt ineens niet meer. Wat kan ik hiernaan doen? Drie dagen lang ging het goed.

• Avatar
    gerard Loonen

Nieuw moederbord laten plaatsen door wolfgang, nadien kan ik geen verbinding maken met mijn modem. ik heb een AT-AS55HD. hoe los ik dit probleem op?

• Avatar
    Martijn Ooms

Exact zelfde probleem. Wifi wachtwoord correct, wifi werkt op andere apparaten maar niet op mijn AT-AS45Q1. Mijn tel is al 4 weken kapot. Eerst opgestuurd, half gemaakt terug gekregen. Gemaild met 3 vragen kreeg ik een flutverhaal terug dat niet inging op welke vraag van mij ook. Wat een ...service. Dit wordt nooit meer een Wolfgang tel

• Avatar
    Fred Looijmans

Ik heb hetzelfde probleem met de AT-AS45Q1
    In het begin niet, maar de laatste maanden doorlopend, echt irritant. Waarom reageert Wolfgang niet op dit forum?

• Avatar
    Wolfgang

Inderdaad blijft het probleem hardnekkig. AS45Q1 gekocht begin november 2014 (Software: V5.0-_2014-10-08). Geen updates beschikbaar. WiFi valt geregeld uit en uit/aanzetten is de enige oplossing. Dit is niet de ALDI service die ik gewend ben en ik vrees dan ook dat Wolfgang het probleem niet getackeld krijgt...

• Avatar
    krista dreef

Helaas heeft mijn at-as45q hetzelfde probleem. Wifi valt uit, ik had hier met mijn Sony geen probleem mee. Het heel irritant als je bv netflix zit te kijken. Hoe kan dit worden opgelost?