Audio profielen beheren

U kunt in Android zelf audioprofielen aanmaken en de standaard profielen aanpassen. Naast de beltoon kunt u ook uw berichten toon en het trillen van uw telefoon hierin aanpassen.

Audio profiel aanpassen: Door in het hoofdmenu op de instellingen  te tikken komt u in het instellingen menu. Hier tikt u op Audioprofielen. Hier kan u de verschillende audioprofielen instellen en opmaken zoals u dat wilt.

Selecteer hier het profiel dat u wilt veranderen door erop te tikken. Daarna verschijnt het menu met alle instellingen:

Let op: Niet elke Wolfgang telefoon ondersteund verschillende beltonen per sim. In dit geval kunt u één beltoon voor beide simkaarten selecteren.

Hier kan u aangeven wat en welke ringtone u wilt gebruiken voor uw toestel. Dit kan ook een custom ringtone zijn indien u zelf muziek op uw telefoon heeft gezet.  Dit dient u via uw muziek bibliotheek te doen.

Eigen profiel aanmaken: U kunt ook zelf een profiel aanmaken. Dit doet u door het plusje + linksonder in uw beeld in te drukken voer een naam in en u kunt uw eigen profiel instellen.