Achtergrond veranderen

U kunt uw telefoon van een persoonlijk tintje geven door uw achtergrond te veranderen. U kunt hierbij kiezen voor standaard achtergronden, live achtergronden, een foto of een video-achtergrond.

Om uw achtergrond te veranderen gaat u naar uw beginscherm. Hier drukt u op de Menu knop
Daarna kiest u voor achtergrond:

In het volgende scherm kunt u kiezen voor het achtergrond dat u wilt gebruiken:

Achtergronden: Hier vindt u de standaard achtergronden van de telefoon.

Galerij: Hier staan de foto’s en plaatjes die u zelf heeft opgeslagen of gemaakt.
Nadat u een foto of plaatje heeft gekozen moet u deze bijsnijden. Hierdoor kan het plaatje meebewegen met uw beginscherm. Door de blauwe puntjes naar buiten of binnen te bewegen past u de grote aan.

Live achtergronden: Hier staand standaard achtergronden die bewegen of interactie met aanrakingen hebben.

Video-Achtergrond: U kunt kiezen voor een standaard video-achtergrond of er een uit uw Galerij selecteren. Daarnaast is het mogelijk om direct een video op te nemen.