Mappen maken

Om uw beginscherm overzichtelijk te houden kunt u verschillende mappen aanmaken om uw apps te categoriseren.

U kan verschillende apps in uw beginscherm bij elkaar voegen tot een mapje.

Bijvoorbeeld uw camera en galerij app.

U houd uw camera app ingedrukt.  U kan nu de app vrij over het schermbewegen. Als u uw camera app naar de galerij app zal slepen zal u deze samen kunnen voegen. Als u erop gaat staan en nu de app loslaat. De twee symbolen zullen samengevoegd worden.

Naam veranderen: Als u hem nu aanklikt zal deze map zich openen

Tik op de naam om deze te veranderen.

Als u hem nu aanklikt zal deze map zich openen